Vorige Volgende

Brusjes cursus

— 7 oktober 2021

Jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren die zich zorgen maken over of zorgen voor iemand in hun naaste omgeving die te maken heeft met een verslaving, ziekte, handicap of beperking. Je kunt je inschrijven bij MEE Mantelzorg en deelnemen aan een jaarlijkse Verwendag, de Brusjescursus en je ontvangt de jonge mantelzorg nieuwsbrieven.

Brusjescursus ‘Speciaal voor Mij’ en ‘Just for Me’

Brusjes zijn jonge mantelzorgers die voor een broer(tje) of zus(je) zorgen. Zij kunnen meedoen aan de jaarlijkse cursus ‘Speciaal voor mij’. Je kunt andere kinderen of jongeren die hetzelfde meemaken ontmoeten en je verhaal kwijt bij de consulenten jonge mantelzorg, ook doen we met elkaar leuke activiteiten.

De Brusjescursus is er voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en voor jongeren van 13 t/m 16 jaar. In oktober starten beide cursussen op de zelfde dag, locatie en tijdstip, maar in een andere ruimte.

Wie: Brusjes van 8 t/m 12 jaar en brusjes van 13 t/m 16 jaar

Waar: Boezem en Co, Boezemsingel 7, 3261 BC, Oud-Beijerland (cursussen in twee verschillende ruimtes).

Wanneer: Donderdagmiddag: 28 oktober, 4, 11, 18, 25 november en 2 december.

Op 13 januari 2022 vindt de terugkombijeenkomst plaats van 15.45 tot 17.15 uur. Inloop vanaf 15.30 uur

Aanmelden Brusjescursus

Aanmelden voor de Brusjescursus kan tot 21 oktober. Wees er snel bij! Voor beide cursussen zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Inschrijven als jonge mantelzorger of meer informatie ontvangen kan met toestemming van 1 ouder/verzorger via het telefoonnummer 0181 333507 of via het e-mailadres: servicebureau@meeplus.nl.