Vorige Volgende

Billy's sportclub

— 3 april 2022

Vanuit Hoeksche Waard Actief wordt het programma Billies Sportclub gestart.

Billies Sportclub is een programma gericht op kinderen die nog geen keuze hebben gemaakt voor een sport(vereniging). Het doel is om kinderen (5 t/m 10 jaar) te laten oriënteren, te laten ontdekken en uiteindelijk een keuze te laten maken voor een sport en hopelijk voor een leven lang sporten.

Het programma start na de meivakantie, waarbij ze op zoek zijn naar deelnemers. Welke kinderen kunnen een zetje gebruiken om te gaan sporten?

Ze bieden sport in een vertrouwde en rustige omgeving aan. De groep bestaat uit maximaal 12 kinderen. Kinderen krijgen in een blok van 8 weken 2 sporten aangeboden. 6 lessen worden gegeven door een vakleerkracht lichamelijke opvoeding, de overige 2 lessen door een sportvereniging.

Meer informatie is te vinden op de website: https://hoekschewaardactief.nl/billies-sportclub/.