Vorige Volgende

Nieuwe schoolmaatschappelijk werkster

— 19 mei 2022

’t Kraaienest heeft een nieuwe schoolmaatschappelijk werker. Zij stelt zich hieronder even aan u voor:

Mijn naam is Solé van Leenen. Ik ben de schoolmaatschappelijk werker op de school van uw kind(eren).

U kunt bij het schoolmaatschappelijk werk terecht met vragen met betrekking tot opvoeding, gezin, gedrag en school gerelateerde problemen/ zorgen, anders dan leerproblemen.

Het schoolmaatschappelijk werk biedt kortdurende preventieve hulp en verwijst door indien nodig, waarbij gebruik gemaakt wordt van korte lijnen binnen de hulpverlening. Uiteraard gaat alles in overleg met u als ouders.

Daarnaast heeft het schoolmaatschappelijk werk nauw contact met de intern begeleider van de school. Het schoolmaatschappelijk werk maakt onderdeel uit van het Centrum voor Jeugd en Gezin en het Jeugdteam Binnenmaas/Strijen.

Indien u een vraag heeft aan het schoolmaatschappelijk werk of u twijfelt of uw vraag bij het schoolmaatschappelijk werk of het Jeugdteam thuis hoort, dan kunt u als ouder contact opnemen met de leerkracht van uw kind of met de intern begeleider van de school.

Ik ben bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag

Telefoonnummer: 06-11926651 of per e-mail: s.vanleenen@kwadraad.nl