Vorige Volgende

Welkom nieuwe broertjes/zusjes

— 1 juni 2022

De afgelopen weken zijn Brendan, Luuk, Norah en Yoeri ingeschreven op ’t Kraaienest. Zij hebben allemaal al een broer of een zus die bij ons op school zit.

Deze nieuwe leerlingen hebben allemaal als cadeautje het prentenboek Ik zou wel een kindje lusten gekregen van school.

De campagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken.

Voor een heel klein bedrag zijn de boeken te koop in de boekhandel, om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting alle kinderen te bereiken.

Geef een prentenboek cadeau bestaat 5 jaar in 2022!
Dit lustrumjaar is de klassieker Ik zou wel een kindje lusten van Sylviane Donnio en Dorothée de Monfreid (ill.) g
ekozen als campagnetitel en ligt vanaf 13 mei in de boekhandel.