Vorige Volgende

Ontdek jouw Instrument!

— 18 september 2023

Morgen start de cursus “Ontdek Jouw Instrument!” in het speellokaal van ’t Kraaienest om kinderen enthousiast te maken voor het spelen van een muziekinstrument en vooral ook om kinderen te laten ontdekken welk instrument het beste bij hen past.

Ivo Kouwenhoven komt dinsdagmiddag 19 september kennismaken in het speellokaal vanaf 14.30 uur. Hij heeft al wat instrumenten bij zich! Alle kinderen vanaf 6 jaar mogen meedoen!

De instrumenten waarop hij de kinderen allerlei leuke liedjes gaat leren spelen zijn onder andere het keyboard, de gitaar, het klokkenspel en de blokfluit. Op ieder van deze instrumenten krijgen kinderen 5 weken les. De blokfluit mag zelfs 5 weken worden geleend van Ivo.

Verder mogen de kinderen daarnaast ook andere instrumenten (in totaal meer dan 20!) een keertje uitproberen, zoals bijvoorbeeld de dwarsfluit, trompet, viool, saxofoon, harp, djembé en nog veel meer!

De kinderen krijgen steeds een mooi blad met een liedje erop mee naar huis. Vanzelf maken ze ook een begin met het leren van noten lezen en gaan ze dingen als maat, ritme en tempo begrijpen. Bovenal gaan ze leren welk instrument het beste bij hen past!

Lesdag: Dinsdag
Tijd: 14.30 uur tot 15.15 uur
Kosten: 30 lessen van 45 minuten, €275,00
Data: Start 26 september 2023
Locatie: IKC ’t Kraaienest in Piershil

U kunt uw kind opgeven via de website Muziekschool Hoeksche Waard – ontdek jouw instrument Na betaling is de inschrijving in orde.

Als u er liever voor kiest om in 3 termijnen te betalen dan graag aanmelden via de mail info@muziekschoolhoekschewaard.nl