Van ambitie naar groei!
Vorige Volgende

Verdieping en verrijking

— 28 februari 2024

Met nieuwe verrijkingsmappen en met uitdagende verrijkingsmaterialen, krijgen leerlingen die hieraan toe zijn extra verdieping aangeboden naast hun reguliere werk. Binnen ons thematisch onderwijs worden hier ook passende projecttaken aan toegevoegd. In de groepen 3 t/m 8 zal juf Neeke wekelijks de kinderen hierin ondersteunen en begeleiden.

 

Voor de de kinderen uit groep 1-2 werken wij aan uitdagende opdrachten vanuit de map Slimme kleuters. Het fijne aan deze opdrachten is, is dat het in het huidige lesaanbod toegevoegd kan worden. Op deze manier kunnen wij verdieping in de groep geven voor de kinderen die hier aan toe zijn. Daarnaast ondersteunt en begeleidt juf Suze de kinderen wekelijks met aanvullende uitdagende verrijkingsmaterialen.