De Hoeksche School

IKC ’t Kraaienest maakt deel uit van stichting De Hoeksche School. Deze stichting heeft 20 basisscholen (waarvan 10 IKC’s), 1 school voor speciaal onderwijs en 2 scholen voor voortgezet onderwijs. De missie van De Hoeksche School luidt: ‘Niet apart maar samen’.

Integrale Kindcentra (IKC)
Vanuit één visie en gedeelde waarden werken kinderopvang, basisonderwijs samen in een integraal kindcentrum. U kunt hier het filmpje bekijken!

De Hoeksche School Kinderopvang

De Hoeksche School Kinderopvang heeft 29 locaties. Kinderen van ’t Kraaienest kunnen ook gebruik maken van deze kinderopvang. Er is sprake van een doorgaande ontwikkelingslijn. Wilt u meer informatie? Stichting de Hoeksche School Kinderopvang

Peuterspeelzaal ’t Hummeltje

De Hoeksche School Kinderopvang heeft 20 peuterspeelzalen waarvan u peuterspeelzaal ’t Hummeltje in ons gebouw vindt. ’t Hummeltje biedt volop ontwikkelingskansen aan peuters. U kunt hier de informatie lezen over de Hoeksche school kinderopvang locatie ’t Hummeltje. Door onze samenwerking met ’t Hummeltje ontstaat er een doorgaande lijn voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 13 jaar.